Lastutrymme i “rallybussen”

Vi har köpt en husbil. En 8.35m lång och 5 ton tung koloss med ett ordentligt garage längst bak. Det är denna bil vi kommer att köra till Albanien och fylla med cyklar och tillbehör. Planen är att ha 4 motorcyklar på släp och två motorcyklar i garaget i husbilen. Viktmässigt är det inga problem, men det fanns absolut ingenting att fästa cyklarna med i garaget så första steget blev att montera rails att fästa saker i.

LastrailsProblemet är att det typ inte finns någonting att skruva i, ett par millimeter trä och sedan bara frigolitisolering i golvet, så det blev tvunget med genomgående skruv och STORA brickor med apskit på undersidan. Tog lite längre tid än planerat, men nu är det på plats. Det är de svarta skenorna som är monterade, de ljusa skenorna ska jag montera på släpen tänkte jag, för att få lite bättre lastsäkring på den.

Testade att lasta min rallyhoj i utrymmet, men om man drar ihop framgaffeln allt vad som går är den fortfarande ett par centimeter för hög, så nästa steg blir att modifiera hojjen (ta bort framdäcket) för att få in den i husbilen. Sen blir det spännande att försöka få in två hojjar här bak, men med lite trixande så ska det inte vara omöjligt..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.