Besiktning

Så var det dags att se vad Opus hade att säga om mitt bygge. Monterade stänkflärp med reflex och skyltbelysning, backspeglar och tog bort plasten framför lyktan.. hade ändå mina misstankar om ett antal påpekanden jag skulle få, men det var bara att testa.

Photo-2015-07-16-21-44-32_1118

Besiktningsmännen var väldigt trevliga, och det är rätt ovanligt att de får in denna typ av cykel, så det blev en noggrann genomgång av precis allt. Halvljuset var lite högt, men det var snabbt justerat. Det konstaterades att det inte var original, men inget mer om det. Att det sitter en LED-lampa i lyktan var inget de reflekterade över, och ljusbilden var mycket bra. Klockrent. Sen var det genomgång av lager, dämpare, resterande lyktor, provkörning och hela faderullan.

Photo-2015-07-17-10-09-34_1119

Slutresultatet var en notis om att dessa två blinkers sitter aningen för tätt. Det måste vara 18cm MELLAN de lysande ytorna, jag har 18cm ytterkant-ytterkant. Tipset blev att till nästa besiktning har jag monterat dessa med ett par distanser. Frågade om blinkerstypen, och han såg inga problem med att ha dessa blinkers bara avståndet är rätt.

Så nu får vi köra två år till på denna, mycket bättre resultat än jag väntat mig faktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.