Ny kärlek

Japp, så var det dags att byta ut den gamla kärleken mot en ny.

Eftersom att jag tidigare i sommar köpt mig en asfaltracer i form av en Kawazaki Versys så börjar min gamla KTM 640 Adventure vara lite redundant. Den körs nu bara på grus och i skog, och där finns det bättre maskiner att använda.

I vanlig ordning sålde jag av min endurocykel, tvåfemtin, eftersom att jag inte kört någonting i sommar. En glad kille från Östersund kom och hämtade den men eftersom att jag tvingats provköra den lite så infann sig ju suget efter skogsåka lagomt till försäljningen. När så Tina lånade min 640 för att åka grus med sina kollegor och fastnade blev det rätt snabbt beslutat att vi även måste ha varsin grusmaskin. Jag hittade en KTM 530exc, komplett och kittad för rally, i Jönköping, till rätt pris och det blev affär.

Cykeln var i väldigt gott skick, och det tog inte lång tid innan den var lastad och på väg hem.

230 mil bilresa, men en ny leksak och ett nytt bakdäck till Versysen kan ju vara värt att åka för. 😉 Väl hemkommen blev det provkörning…

Jag var inte ensam om att gilla cykeln, och Söndagen bjöd på finväder och barnvakt så då blev det en tvåtimmars grustur. Jag på 530n, Tina tog 640n och Shane hängde med på sin 530. RUSKIGT roligt, 100% njutning. 530:n är magisk och för den typen av körning vi förehar oss är det den perfekta maskinen. Sista avsnittet körde Tina 530:n och när vi kom hem stod det klart att 640n skulle säljas och en mindre maskin införskaffas till henne.

Sagt och gjort, 640n tvättades upp och annonserades ut på blocket. Här kommer lite idolbilder på min gamla kärlek som nu är utbytt…






 

 

 

 

 

 

 

 

Vemodigt att sälja henne vidare, men det blir till det bästa för alla inblandade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.