Kossel: Färdigställande

Efter en heldag i bilen där jag, mor och barnen åkte en snabbis förbi Tärnaby har jag så gjort de sista byggdelarna på kosselskrivaren.

EndbreakersLödde och kopplade in alla ändlägesbrytare, både de på ramen och till Z-proben som ska kofigureras senare när skrivaren är testad och fungerar.

DoneLödde matningen till heatbed:en och sen var det färdigt.. Såhär ser den alltså ut i färdigställt skick. Nu måste jag bara kolla varför stegmotorerna inte lirar, troligtvis stämmer inte färgkodningen på mina motorer med de på schemat till RAMPS-kortet. Det vore ju väldigt skumt om det skulle stämma. Blir att testa och konfigurera lite mer till veckan, nu är jag alldeles för trött…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.