KTM 530 Rally: Fästplåtar på G

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Beror mycket på arbetslasten, men vi har även hunnit med en tripp till Hemavan. Mer om det i ett annat inlägg.

Igår fick jag lite garagetid, och eftersom att det börjar närma sig säsong med torra gator här utanför börjar det vara lite brådis. Det som står på tapeten nu är att få dit alla reglage och eldragningen, innan det är dags att börja tillverka kåpan som ska täcka det hela.

Före EfterHittade elschemat i en PDF-fil jag har till MC:n och började skissa.. Efter en stund såg det vettigt ut, och nu var det dags att börja rita plåtar. Det gick rätt snabbt att cadda upp och fräsa ut i 2mm aluplåt, men det tog några försök innan bottenplåten blev ok.

Version 1Lite problem att rymma alla 4 strömbrytarna dock, så det kommer bli två mindre varianter av brytare för att styra de mindre viktiga funktionerna, som att slå av halvljuset och styra matningen till USB-strömmen. Det kommer förhoppningsvis en ny version imorgon som fungerar bättre.

Här får man en liten uppfattning om hur förarmiljön kommer att se ut. Självklart ska all blank alu eloxeras svart, men jag har inte fått min färg från Canada ännu så det blir att laborera mer med det vid ett senare tillfälle.

FörarmiljöFortsättning följer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.