Packat och klart

Idag har varit en hektisk dag. Det började tidigt med att jag lödde ihop ett extraljus till Shane, eftersom att originalljuset är helt värdelöst på våra hojar.

IMAG4147

Det ser ut som en ficklampa, men rätt monterad på hojjen är det ett extraljus. Helt modifierad för att fungera bra på hojjen.

Efter det har vi dragit el, servat hojjar med filter och oljor, monterat nödvändig extrautrustning på hojjarna och packat den utrustning vi kommer ha på oss när vi kör. Efter det monterade vi mousse i Shanes fram- och bakdäck, och bytte mitt bakdäck med mousse i.. svettigt, men det gick. Efter att allt blivit kollat och dubbelkollat så lastade vi husbilen. Spännande att se om det skulle fungera men till slut så:

IMAG4148

Inga problem att få in två cyklar i garaget på husbilen. Okej, lite pyssel var det, men nu står de där laddade och redo för avfärd. Lyckades även rymma verktygslåda och utrustningsväska.. Nu ska jag bara plocka av cykelstället bak på husbilen och packa de attiraljer jag behöver ha med mig för personligt bruk, typ kläder, näringspiller, kameror osv… men det får bli en annan dag, nu är det dags för lite party.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.