OSB och gips

Julen har inneburit en hel del vila, så husbygget har inte gått jättemycket framåt, men ändock har lite hänt. Loftet har fått sig ett riktigt fint golv..

20161226_150618

.. samt gips på alla väggar – så nu är det klart för spackel och färg. Innan vi gipsade klart hann vi dock sova där uppe medan vi hade besök över nyårshelgen..

20161230_204206

Mysigt så det förslår, lite trångt dock. 😉

Öppningen mellan vardagsrum och sovrum har blivit slutförd, och golvet i utbyggnaden är färdigt och går in för att möta vardagsrumsgolvet.

20161229_221329

Helt otroligt att vi lyckats få golvet att matcha det befintliga golvet så bra, det är inte många millimeter som skiljer i nivå!

Nyårsmiddagen åt vi i utbyggnaden, så vi hade dukat upp stort där inne vilket var riktigt mysigt. Eftersom att vi inte har någon termostat ännu blev det dock väldigt varmt..

Efter helgerna har arbetet fortskridit, all OSB är nu uppsatt förutom i badrummet där vattnet och avloppet behöver dras först..

20170106_165155

 

.. och jag har börjat sätta gipsen även i sovrummet ..

20170107_174449

I Söndags åkte vi till IKEA i Umeå och hittade lite potentiella badrumsmöbler. Där hittade vi även en otroligt läcker tapet som troligen kommer att täcka bortre väggen som är gipsad i bilden. Med lite tur fungerar det även att täcka balkarna i taket med den tapeten, så närmast ska jag börja bygga lådor runt dessa och koppla in belysningen..

Nu blir det dock lite fokus på att få källargolvet klart för förvaringen, så det blir att städa och måla golvet i källaren som nästa punkt på att-göra-listan.

Fortsättning följer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.