Hemliga myren

Nu börjar vädret vara härligt, -5 grader och solsken, så jag och Ture bestämde oss för att se ifall någon hittat den hemliga myren i år.. Så efter jobbet igår gav vi oss ut på en liten tur, och som vanligt var myren helt orörd när vi kom fram!

Vi såg till att spåra upp myren ordentligt, så att den blir använd. Jag lärde Ture att stå på ena sidan och hänga ut med benet i pudersnön när man carvar runt, och det var grymt härligt att myrsurfa!

Det var idel tjo och wohoo som hördes från grabben, han gillar att köra på riktigt i pudersnö..

Vi åkte runt på myren tills solen gått ner såpass att det var skugga på hela området, och då tuffade vi hemåt igen. Grymt härlig eftermiddag. Tyvärr har det regnat idag, så föret är inte alls lika trevligt nu, men snart bär det av till fjälls där vi nog ska lyckas köra fast ordentligt åtminstone ett par gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.