Semester 2013, Friggebod och Junsele

Nu var det dags att ta tag i förra årets dåliga samvete. Medan Tina målade så installerade jag LED-spottarna på friggeboden så att kåken äntligen blev färdig. Resultatet blev riktigt fint måste jag säga, med spottar både i fönster och på fasad.

Därtill passade vi på att köpa en gasolvärmare från Jula och bygga en hammok, specialanpassad för vår altan så nu har vi en riktigt mysig altan att spendera mörka höstkvällar på, bara det inte blåser för mycket.

Vi har pratat länge om att åka till Junsele djurpark med barnen, och när grannarna Shane och Svea med barn var i närheten så möttes vi upp i Junsele med husvagnarna. Junsele Camping var väldigt mysig och fräsch. Det var rätt glest mellan husvagnarna så vi fick ett stort område för oss själva, och det var riktigt mysigt att sitta utanför husvagnen på kvällarna och umgås. Som vanligt god mat och god dricka och gott sällskap. Djurparken bjöd på både lek, djur och tivoli och barnen var överförtjusta!

På den långa vägen hem stannade vi till på Paradisbadet i Övik och spenderade hela eftermiddagen där. Ungarna var i extas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.