Packning och mek

Inga bilder idag, men dagen har spenderats till största del i garaget med att fixa gängpaj på Shanes oljeskvallerplugg och att byta packboxar på utgående axel och växelspak på min maskin. När man kollade lite närmare på sätet för packboxen på utgående axel så ser man att någon inte varit så varsam vid byte av packboxen, det är en rätt ful rispa i sätet som går förbi packboxen. Inte kostigt att det sipprat ut olja. Lade lite loctite packning-på-burk i spåret och installerade packboxen och nu verkar det hålla tätt.

Köpte en julaverktygslåda i plast som jag har börjat fylla med godsaker som vi kan behöva i Albanien. Det är drev, oljefilter, kedje- och luftfilterolja, diverse avdragare och verktyg och en hel uppsjö med knappcellsbatterier, tätbrickor, o-ringar, koppings- och bromshandtag och växelspakar.. Lite kvar att packa till hojjen, men det mesta tror jag är med nu.

6 svar på ”Packning och mek

    • Till Albanien åker jag och Shane tillsammans med 4 gubbar från Växjötrakten och en hel radda andra. Dit tar vi våra egna hojar, och kör alltså husbil ner med hojar i bagage och på släp. 7 dagar körning, 150 mil med roadbooknavigering runt hela Albanien, bergspass, flodbäddar, sanddyner – hela registret. Vi kör alltså Albanian Rally, men utom tävlan.

      Marocko är en organiserade äventyrsresa där vi är totalt 12 svenskar som deltar. Dit åker jag och Tina. Vi flyger ner, har hyrcykel på plats och behöver inte bekymra oss så mycket för logistiken. Vi kör 4 dagar, bergspass, sandstigar, sanddyner i Sahara och kan ägna oss till 100% till att njuta av körningen och omgivningarna. Vi sover på hotell, och en natt i en ökenbivack. Navigerar efter GPS-spår och har följebil som assisterar vid problem. Cyklarna vi kör är KTM EXC 450..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.