Testkörning

IMG-20140911-WA0001Idag blev det en femmilatur i eländig terräng som bjöd på allt från lerdiken och kraftledningsgator till stenrösen, sandtag och snabb grusväg. Allt fungerade klockrent, och båda maskinerna går toppen vilket är en bra förutsättning för 150 mil körning i Albanien. Det som var sämre är blåsor på händerna och kasst flås, något som kommer av att inte ha kört  och tränat i närheten av tillräckligt mycket i sommar.. Vi får göra det bästa av det vi har och sänka hastigheten för att kompensera för den obefintliga konditionen istället. Trist men sant.

Jag ska sätta ihop en liten film med highlights från körningen när tid ges, nu på Tisdag åker vi iväg till Albanien dock så det blir lite skralt om tid innan dess.

IMAG4139På inrådan från Shane testade jag ett nytt kameramontage på hjälmen. Kameran syns inte när man har gogglarna på plats, annars kan man se den om man tittar på den, men den är absolut inte ivägen. Filmen blir klockren när kameran är här, och man slipper problemet med att den fastnar i grenar och sly när man kör där det är lite trångt. Tummen upp på denna!

På Lördag ska vi kränga korvar och byta däck, hojjarna ska servas med nya filter, ny olja och en sista översyn. Dessutom ska vi lyckas lasta dem i husbilen inför resan, där de får bli kvar tills vi lastar av dem i Albanien. Spännande, det är nära nu!

6 svar på ”Testkörning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.