Armar och kameragimbalelektronik

Nu börjar det ta sig, armarna har blivit pinnade för att inte lossna från snabbkopplen och när man monterar dem börjar det likna en färdig maskin:

WithArms

Ikväll har även kameragimbalen fått sig lite kablage och ett styrkort, kvar är att programmera styrkortet och koppla över radiosignaler från mottagaren till gimbalkortet för att kunna styra vinkeln på kameran från radion.

Gimbal

Jag har även skrivit ut ett fäste för videoskärmen så att man får allt i en enhet:

Monitor

Nu ska det vara enklare att flyga och kolla vad kameran ser under tiden. Alla motorer får ström när man kopplar i den, och det verkar ju lovande. Nästa steg är att koppla i radiomottagaren och börja programmera styrkort och att kontrollera att allt snurrar åt rätt håll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.