Skotertur till Vattentornet

Eftersom att jag sålt Tinas skoter och vi inte bestämt oss för en ersättare ännu var det läge för henne att testa min summit lite för att se vad hon tycker om den. Så idag åkte vi, med Wolters som vanligt, på en liten tur på andra sidan bron. Eftersom att vi inte litar på isarna blev det bilväg över bron, och det är ju rätt tråkigt.. men hellre tråkigt än isbad som vi brukar säga.

Tina gasar summit 600 sdi

För att Tina skulle få testa att köra lite på egen hand, och för att Fredrik skulle få chans att kyla ner sin Yamaha lite, så fick vi andra vackert vänta på leden en stund. Passerar ganska många skotrar här ändå, så vi körde samling vid Oskars nya skoter, som vi hade tur att få låna med oss på turen idag.

image

Vi hade egentligen tänkt köra lite längre, men barnens humör var inte på topp idag, så det blev ett fikastopp uppe vid vattentornet. Ungarna lekte i slänten och hade trevligt.

Hela gänget

Ture fick ett eget fikabord bak på Lynxen, och det gillade han ordentligt.

image

Tilda klättrar på pappas skoter.

image

Tures fikabord deluxe

Det var kallt idag och lederna var stenhårda, men nu på kvällen har det kommit lite mer pudersnö så det blir säkert trevligt före imorgon. Idag hade vi blå himmel och röda kinder, men som alltid är det härligt att vara ute med skotern!

Jo, igår rasade altanen på friggeboden ihop. Förstod nästan att infästningen mot friggeboden inte skulle hålla för snön, men nu fick jag det ju bevisat oxxo. Blir reparation till våren med lite fler plintar under…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.