Heldag på ny maskin

Vaknade vid åttatiden av att det plingade till i telefonen.
-“Vi möts vid rävastugan 0945” stod det, bara att sätta igång. 😉
+0,4 grader och snöfall, inte optimalt väder. Man såg inga konturer någonstans och resan till rävastugan ensam efter leden var otrevlig. Rätt som det är kom det ett gupp som man inte såg, men Boondockern är helt magisk. Den trollar på något vis bort ojämnheterna, så det är bara att styra rätt på och gasa. Ingen gång blev det otrevligt, och det gick BETYDLIGT fortare än vad det brukar göra när jag kör.

20130119-160741.jpg

Väl framme väntade Jonas, Erik och Linus och efter lite snack vände vi åter mot Örviken. Vi åkte upp till sandtaget som snöat igen lite, och klättrade. Erik gjorde en väldigt stilfull klättring som avslutades nästan längst upp med vad som skulle blivit en överstegring om han inte kastat sig av maskinen… 😉
Snyggt kört!

20130119-160918.jpg

Vi körde runt lite i sandtaget, tog skogsvägen ut och blåste av mot Bureå. Det blev diverse timmervägar, rågångar och kraftledningsgator.

Nyskotern presterar nåt kopiöst! Det känns att det bara är 44mm matta när man är van 10mm mer, för det bettar lite sämre, men det kompenserar den med råge med motorn! Inga problem att få skidres där man tidigare körde och plogade med framvagnen under snön.
Den är OERHÖRT följsam och lättkörd, samtidigt som man måste vara på sin vakt när den är väldigt lätt att lägga omkull för mycket – särskilt i det före vi har idag.

20130119-161145.jpg

På vägen tillbaka blev det skogskörning och dikesåkning, och det går så lätt och är så roligt på den här maskinen. Är SUPERNÖJD med mitt köp, och har inte fått bort fulflinet från läpparna ÄN!

Imorgon blir det att släpa upp mot Jörn för att jaga puder, så får vi se hur det går. Nu ska ungarna till farmor och vi ska ha en barnfri kväll här hemma. Livet leker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.