Montering av dekalkit

I bröllopspresent förra året fick frugan ett dekalkit till sin ganska alldagliga RMK 800, och nu när skotersäsongen är på gång att dra igång, fanns det äntligen tid att montera kittet.

När Tina provmonterade dekalerna med tejp på kåporna upptäckte vi ett rätt allvarligt misstag, eller någonting vi inte riktigt tänkt på när vi beställde dekalkittet…

Dekalkittet är rosa och gult, mot en svart bakgrund.. och det ser grymt ut mot de svarta delarna av kåporna på skotern, men med de vita sidokåporna som bakgrund såg det inte alls bra ut.. efter en snabb överläggning kom vi fram till att det enda vettiga var att byta färg på kåporna..

Lite våtslipning, primer och ett par varv med lacksprutan senare..

.. så var kåporna rätt färg. Mattsvart, ruskigt snyggt! 😉

Så efter ett antal timmar i garaget, med renskärning, montering, hårtorkning och uppvärmning medelst värmefläkt..

Så började man kunna ana hur slutresultatet skulle se ut..

Vi hade lite funderationer på att lacka tunneln svart med, men eftersom att vi hade en lite tight tidplan då vi skulle fira nyår i stugan, och köra skoter, så bestämde vi oss för att strunta i det. Tror att det var ett bra val då det ser helt ok ut med alufärgen på tunneln, och man troligen skulle nöta bort lackfärgen från tunneln rätt snabbt när man skaver mot den med dojjorna..

Nya dekalkittet ser helt grymt ut, nu har jag inte längre familjens snyggaste skoter.. :/ Passar ruskigt bra med FXR-overallen hon köpte i fjol med! Nu måste vi bara göra någonting åt den där röda sadeln som inte alls passar på maskinen längre..

Det saknas även ett par dekaler, som är ett måste på familjens maskiner..

.. men det finns en risk att vi inte får köra skotrarna så länge till, då vi har fler familjemedlemmar som börjar vara sugna.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.