Vårkänslor

Nu verkar det som att våren kommit, lite väl tidigt men man kan ju inte sörja när det är strålande sol och varmgrader ute – även om det är tråkigt att snön smälter!

Vi passade på att ta oss en riktig utedag jag och barnen. Vi lekte lite i snön, och sen knöt vi fast boben och drog runt lite på isen utanför. Ungarna skrattade så att de höll på att kikna och ville aldrig sluta.

Efter en stund var det dags för lunch, så då måste vi sluta busa. Det blev rätt snabbt bestämt att vi skulle äta utomhus, så vi hjälptes åt att tända elden och grilla korv.

Ungarna grävde en egen grobba och Ture var jättenöjd med sin “fåtölj”.

Medan vi grillade dök Oskar upp, och efter en matstund busade vi lite mer på havet. Jag fick tillfälle att testa min nya matta lite i klibbsnön…

Fungerar riktigt bra och jag är riktigt nöjd med mattbytet!

Det blev även monterat styrhöjare på summiten och Tilda byggde kulbanor i garaget igen. Hon börjar vara proffs på smältlim nu lillgumman. 😉

På kvällen kom Tina hem från Mora där hon spenderat helgen för att åka skidor. Strax över tre och en halv timme åkte hon tjejvasan på i extremt bakhalt före. Vi kollade SVTplay för att se hennes målgång, men precis när man ser att hon kommer klipper de över till att visa någon gammal tant som stakar på i deras “Målgångskamera-videoström”, snacka om typist!

One thought on “Vårkänslor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhetsfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.